De Boer: ‘Ajax bekeek in winterstop Argentijnse spits Driussi (20)’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft wel degelijk in de winterstop gezocht naar een spits. Zo werd een twintigjarige spits Sebastian Driussi van het Argentijnse River Plate bekeken, zo verteld Frank de Boer in gesprek met Ajax Life. Uiteindelijk vond men het risico om hem te halen te groot.

‘We hebben veel spitsen bekeken, zoals een twintigjarige spits van River Plate, spelend in een tweespitsensysteem. Gaat zo’n jongen het meteen brengen? Hij zal eerst moeten acclimatiseren’, zo legt De Boer uit. ‘De supporters moeten begrijpen dat we in een vijver vissen met spelers die geen garantie geven, maar wel een godsvermogen kosten. De vraag is: wil je dat risico lopen? Met name halverwege het seizoen wil je zekerheid hebben.

De Boer haalt ook het verhaal Klaas Jan Huntelaar nog maar eens aan. ‘Ja, je lost het niet op door simpelweg met meer geld te komen. Dat denken mensen echter wel. Klaas Jan Huntelaar was er nog niet klaar voor. Laten we hopen in de toekomst wel. In de Bundesliga betalen ze je heel veel hoor’, besluit de hoofdcoach hoopvol op een rentree van The Hunter bij Ajax.

Het hele interview met De Boer is te lezen in de nieuwe krant van Ajax Life

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/02/19/de-boer-ajax-bekeek-in-winterstop-argentijnse-spits-driussi-20/

Gegevens