PSV-fan Marcel doet aangifte tegen scheidsrechter Makkelie en KNVB

Bron: ajaxfanzone.nl

PSV-fan Marcel Blaak is boos, zo boos zelfs dat hij aangifte heeft gedaan bij de politie over de gegeven strafschop in de slotminuten van Ajax – FC Utrecht. Volgens Marcel is er sprake van ‘matchfixing’ nadat scheidsrechter Makkelie na afloop bekende dat hij de penalty niet had moeten geven. Daarop ging bij Marcel het licht compleet uit.

‘Dat scheidsrechter Makkelie vlak voor tijd een penalty geeft aan Ajax terwijl er niets aan de hand is, is voor mij eens te meer een teken dat het bij de scheidsrechters flink fout zit. Naast de aangifte tegen Makkelie doe ik ook aangifte tegen de KNVB omdat ik het beu ben dat Ajax steeds voorgetrokken wordt. Wat er tijdens de wedstrijd Ajax – FC Utrecht gebeurde met die penalty vlak voor tijd slaat nergens op. FC Utrecht wordt enorm benadeeld en PSV ook. Daarom wil ik de bond en Makkelie aanpakken. FC Utrecht kan door deze beslissing Europees voetbal mislopen en PSV de Champions League. En dat allemaal vanwege een slechte beslissing van de scheidsrechter, die daarmee de uitslag van het duel bewust beïnvloedt. Dat is dus matchfixing’.

Bron: Omroep Brabant

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/04/18/psv-fan-marcel-doet-aangifte-tegen-scheidsrechter-makkelie-en-knvb/

Gegevens

Tags: Nieuws
Scheidsrechters: Danny Makkelie