Telegraaf: Ajax bereikt akkoord met Casierra

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft de eerste versterking voor komend seizoen bijna binnen. De Colombiaanse spits Mateo Casierra (19) komt, als ook de clubs eruit zijn, over van Deportivo Cali uit zijn vaderland en tekent voor vijf seizoenen. Dat meldt De Telegraaf maandagmorgen.

Met de transfer is naar verluidt 5,5 miljoen euro gemoeid. Volgens de krant rondt Ajax met de komst van Casierra een 'geheime operatie' af waarbij het tevens Europese topclubs aftroeft. Alleen het papierwerk moet nog in orde worden gemaakt. Casierra werd al maanden gevolgd en bekeken, onder meer door Hoofd Scouting Henk Veldmate.

Onlangs werd Ajax al in verband gebracht met Casierra en ook Davinson Sanchez werd genoemd als potentiële nieuweling. Meerdere clubs hadden interesse in Casierra, die in de krant 'een pareltje' wordt genoemd. Bovendien past hij in het profiel dat Peter Bosz voor ogen heeft voor een nieuwe spits.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97206/telegraaf-ajax-bereikt-akkoord-met-casierra