Transfergeruchten: Besiktas wil Arjen Robben ophalen bij Bayern München

Bron: www.nieuwslog.nl

De Turkse club Besiktas is bezig om Arjen Robben los te peuteren bij Bayern München. De 32-jarige aanvaller van Bayern heeft een aflopend contract bij der Rekordmeister. Volgens Robben zelf is een nieuw contract nog niet ter sprake gekomen. Er zijn dus mogelijkheden dat Robben na aankomend seizoen de club gaat verlaten.

Ondanks de geruchten laat Arjen Robben zelf weten er helemaal niet mee bezig te zijn. Hij is op dit moment hard bezig om weer fit te worden zodat hij erbij kan zijn aan de voorbereiding van een nieuw seizoen. Robben heeft op dit moment last van een dijbeenblessure. Het lijkt erop dat hij weer helemaal fit gaat zijn aan de start van het nieuwe seizoen.Ondanks dat Arjen Robben zelf aangeeft niet bezig te zijn met een nieuw contract of een nieuwe club laat hij wel weten gevleid te zijn door de interesse. Hij waardeert de interesse van Besiktas en hij laat weten dat dit niet de enige club is die geïnformeerd heeft naar de Groninger. Op dit moment speelt een transfer volgens hem geen enkele rol.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253503-transfergeruchten-besiktas-wil-robben-ophalen-bayern-munchen/