Zucht…Boilesen toch niet naar Trabzonspor

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nicolai Boilesen gaat toch niet naar Turkije. Hij leek een akkoord te hebben met Trabzonspor, maar de 24-jarige linksback heeft er geen zin in.

Boilesen dacht er een tijdje over na en kwam tot de conclusie dat hij toch het ‘sportieve’ boven het ‘financiële’ plaatje laat prevaleren. Kenny Boilesen, vader en tevens zaakwaarnemer van Nicolai, legt het verder uit aan Ekstra Bladet. “Trabzonspor schotelde een uitstekende deal voor en heeft ook mooie, ambitieuze plannen. Ze zijn al een tijdje concreet en ja, we zijn het gesprek aangegaan met de club. Maar we moeten op dit moment concluderen dat Trabzonspor niet in de plannen van Nicolai past”, aldus Boilesen senior. “Het is niet het geld wat Nicolai drijft.” Kenny gaat verder… “Boilesen had ‘ja’ kunnen zeggen tegen de aanbieding van Trabzonspor of een andere club, maar puur sportief moet het de juiste keuze zijn. Op dit moment gaat het alleen om het voetballen”, aldus de zaakwaarnemer. Nicolai Boilesen heeft nog een contract voor 16 dagen bij Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/06/14/boilesen-doet-weer-moeilijk-gaat-niet-naar-trabzonspor/

Gegevens

Spelers: Nicolai Boilesen
Onderwerpen: Zaakwaarnemer
Tags: Nieuws