Fotoverslag: Fans genieten van Open dag 2016

Bron: ajaxfanzone.nl

Gisteren was de Open dag van Ajax. Het was druk bij deze jaarlijkse happening. Zo’n 30.000 fans genoten van allerlei activiteiten en probeerden natuurlijk zoveel mogelijk handtekeningen te scoren. Gevraagd naar zijn doelstellingen zette Peter Bosz niet bepaald laag in en dat konden de Ajax-fans wel waarderen. ,,Kampioen worden, de beker winnen en ver komen in Europa”, aldus de nieuwe Ajax-coach tijdens de spelerspresentatie.

Bosz werd als laatste naar voren gehaald door speaker Rob van Rossum. Doelman Jasper Cillessen was de eerste. Hij had nog een uitspraak die de fans wel konden waarderen: ,,We gaan het woensdag afmaken.” Ajax speelt dan in Griekenland de return in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK.

Voordat de Ajax-selectie het podium mocht betreden, werden eerst nog de Ajax Vrouwen voorgesteld. Tussendoor vermaakte bijna traditiegetrouw zanger Peter Beense het publiek met drie nummers. Zijn afsluiter – Bloed, Zweet en Tranen van André Hazes –was de opmaat tot de komst van Ajacieden. Hieronder een fotoverslag. Met uiteraard weer dank aan huisfotograaf Jacques voor het mooie fotowerk!

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/30/fotoverslag-fans-geniete-van-open-dag-2016/

Gegevens

Spelers: Jasper Cillessen
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax