LIVE 20.00 uur | Jong Ajax - FC Emmen (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

LIVETOPIC - Dit is het livetopic voor de eerste wedstrijd van Jong Ajax in het nieuwe seizoen in de Jupiler League. Op sportcomplex De Toekomst speelt de ploeg van trainer Marcel Keizer tegen FC Emmen. Aanvangstijd van het duel is om 20.00 uur. De wedstrijd is met beeld te zien via FOX Sports, maar uiteraard ook te volgen via dit livetopic.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Zeefuik, Sanchez, De Ligt, Sanniez; De Jong, Van de Beek, Nouri; Muric, Zivkovic, Cerny.Wissels Jong Ajax: Alblas, Mazraoui, Savastano, Eiting, Clement, Dekker, El Idrissi.Opstelling FC Emmen: Telgenkamp, Lima, Siekman, Klok, Rozema, Olijve, Bos, Danso, Krohne, Kallon, Fleuren.Wissels FC Emmen: Elmali, Huisman, Mannes, Maier, Albertus, Bakker, Mulder, Baric.Doelpunten:Bijzonderheden:- Namens Jong Ajax zal Davinson Sánchez maandagavond zijn eerste minuten gaan maken in Amsterdamse dienst. De Colombiaan werd onlangs overgenomen van Atlético Nacional.

Volg de wedstrijd via Twitter:

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98235/live-2000-uur-jong-ajax-fc-emmen-0-0