Meleg: “Had altijd geloofd dat ik in eerste van Ajax zou spelen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In 2013 werd Dejan Meleg, na zeer moeizame onderhandelingen, door Ajax overgenomen van Vojvodina Novi Sad. In Amsterdam wist de Servische middenvelder nooit door te breken en 2,5 jaar later verliet hij de hoofdstad weer om bij zijn oude club Vojvodina te spelen.

De 21-jarige ex-Ajacied baalt er nog steeds van dat hij niet kon doorbreken in Ajax 1. “Ik heb drie jaar in Amsterdam gezeten en heb een half jaar op huurbasis voor SC Cambuur gespeeld. Ik heb in het tweede elftal dertig wedstrijden gespeeld en daarin scoorde ik twaalf keer, maar ik werd maar niet opgeroepen en had er eerlijk gezegd altijd in geloofd dat ik in het eerste van Ajax zou gaan spelen”, zegt Meleg in een interview met Novosti. “Ik ben naar Vojvodina teruggegaan omdat ik wil spelen. Ik heb hier mooie jaren gehad voordat ik naar Ajax ging. Ik denk nu alleen aan Vojvodina en ben hier de aanvoerder”, aldus Meleg.

Forum (word snel en eenvoudig lid hier): Dejan Meleg

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/09/ex-ajacied-meleg-had-altijd-geloofd-dat-ik-in-eerste-van-ajax-zou-spelen/

Gegevens

Spelers: Dejan Meleg
Onderwerpen: Huur, Transfers
Tags: Interviews