Ruime zege voor Ajax Vrouwen in Zwolle

De Ajax Vrouwen hadden vrijdagavond weinig moeite met PEC Zwolle: in Zwolle werd het 0-4.

In de eerste helft hadden de Ajax Vrouwen moeite om het net te vinden. Toch gingen ze de kleedkamer in met een voorsprong. Op slag van rust was het Kelly Zeeman die een voorzet van Davina Philtjens binnen kopte.

Ook in de tweede helft duurde het even voordat Ajax tot scoren kwam, maar daarna ging het hard. In de zeventigste minuut maakte Soraya Verhoeve haar eerste competitiegoal in het Ajax-shirt. Daarna vielen nog 2 goals, gemaakt door 2 invalsters: eerst scoorde Betsy Hassett, vlak voor tijd deed Inessa Kaagman dat ook.

De Ajax Vrouwen gaan in de Eredivisie nog altijd aan de leiding met een voorsprong van 5 punten op FC Twente.

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryAjax NieuwsAlgemeen Ajax nieuwsAjax VrouwenNieuwsFoto proshotsSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>