‘Concrete belangstelling voor El Ghazi’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj vertrekt mogelijk ook Anwar El Ghazi bij Ajax. Volgens Voetbal International hebben twee clubs zich officieel bij Ajax gemeld voor de vleugelspeler.

Eén van die clubs zou volgens Italiaanse media Lazio Roma zijn. Lazio zou ook het meest concreet zijn voor de 21-jarige aanvaller. Naar verluidt zijn de Romeinen bereidt om negen miljoen euro te betalen. Ajax zou volgens VI bereidt zijn om mee te werken aan een vertrek. Afgelopen zomer kreeg El Ghazi al te horen dat hij ondanks een doorlopend contract mocht vertrekken bij Ajax. Destijds besloot de aanvaller om in Amsterdam te blijven.

De international kende een moeizaam halfjaar, waarin hij zelfs tijdelijk werd teruggezet naar de beloften. Het is aan de andere kant opmerkelijk dat Ajax wil meewerken aan het vertrek van een vleugelspeler. De spoeling op de flanken is al dun en in de komende periode zullen ook Vaclav Cerny (rugblessure, het is nog onbekend hoe lang de Tsjech eruit ligt) en Bertrand Traoré (Afrika Cup) ontbreken. Ajax zou nog wel inzetten op de komst van een Braziliaanse rechtsbuiten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/twee-clubs-tonen-concrete-belangstelling-el-ghazi/