Kameroen geeft WBA speler niet vrij, mogelijk ook probleem voor Onana

Bron: ajaxfanzone.nl

West Bromwich Albion heeft als eerste club ondervonden dat een speler niet mag uitkomen in clubverband doordat er een uitnodiging van Kameroen om aan de Afrika Cup deel te nemen is afgeslagen. Verdediger Allan Nyom is door de bond van Kameroen niet vrijgegeven en kan daardoor vandaag niet uitkomen voor WBA, dat een competitieduel moet afwerken tegen Tottenham Hotspur.

Mogelijk heeft dit ook gevolgen voor Andre Onana die zoals bekend ook weinig trek had om deel te nemen aan het toernooi en liever bij Ajax bleef. Ajax loopt zondag dus ook het risico dat de bond van Kameroen besluit om naast Nyom ook Onana niet vrij te geven voor het spelen van wedstrijden in clubverband. Directeur Richard Garlick van WBA laat overigens weten dat men komende week de FIFA zal inschakelen en hoopt op een snelle oplossing van het probleem. Of Onana zondag kan spelen voor Ajax blijft sowieso een vraag want de doelman kampt met griepklachten.

Bron: WBA

Likes(4)Dislikes(66)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/01/14/kameroen-geeft-wba-speler-niet-vrij-mogelijk-ook-probleem-voor-onana/

Gegevens

Spelers: Andre Onana
Onderwerpen: FIFA
Tags: Nieuws