Ajax onder-19 verslaat Juventus en bereikt achtste finales UEFA Youth League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax onder-19 heeft dinsdagavond met 2-0 gewonnen van Juventus onder-19 en heeft hiermee de achtste finales van de UEFA Youth League bereikt. Op sportpark de Toekomst werd het 2-0 voor de ploeg van Aron Winter.

In de eerste helft had Ajax het vrij lastig tegen de Italianen en een voorsprong voor de bezoekers hing dan ook in de lucht. Toch was het Ajax wat uiteindelijk de score wist te openen. Geklungel in de defensie werd afgestraft door Carel Eiting. De aanvoerder bedacht zich geen moment en knalde de bal vanaf twintig meter in de kruising. Na de thee besliste Ajax al vrij snel de wedstrijd. Anderson Lopez vond Kaj Sierhuis en die schoof de bal achter de doelman van Juventus. In de slotfase begon de frustratie te overheersen bij de Italianen en was het eigenlijk een wonder dat men na een aantal smerige overtredingen de wedstrijd met elf man wist uit te spelen. Ajax plaatst zich door de knappe 2-0 zege voor de achtste finales van de UEFA Youth League.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/02/07/ajax-onder-19-verslaat-juventus-en-bereikt-achtste-finales-uefa-youth-league/

Gegevens

Spelers: Aron Winter
Onderwerpen: De Toekomst, UEFA
Tags: Nieuws