Bosz: 'Dat zegt wel wat over de scherpte'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Peter Bosz vindt het puntverlies in Groningen volledig aan Ajax zelf liggen. De Amsterdammers toonden niet de inzet en scherpte om de wedstrijd echt te willen winnen, zo vertelt Bosz bij FOX Sports.

'Ik was niet verrast dat Groningen zo zou beginnen, wel over hoe wij speelden. Ondanks dat kregen we wel de nodige kansen. Dat is best apart als je zo speelt. Maar als je die niet maakt, dan zegt het wel wat over de scherpte. Dat zie je ook bij de goal die we weggeven', stelt Bosz.

Onana ging in de fout, maar middels een (waarschijnlijke) overtreding kon Linssen scoren. Bosz kijkt er niet naar. 'Natuurlijk zal het een overtreding zijn, maar hij (Onana red.) mag zich niet in deze situatie laten komen. Wat in de kopjes zit, weet je niet. Ik kan alleen vertellen wat ik vandaag gezien heb en dat het niet goed was.' De oefenmeester bracht Kluivert, Van de Beek en Cassierra. Neres bleef op de bank. Bosz legt uit. 'Ik mag maar drie keer wisselen. Wij vonden dat we snelheid en diepgang van Kluivert moesten gebruiken. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102898/bosz-dat-zegt-wel-wat-over-de-scherpte

Gegevens