KNVB komt met verklaring, Psv – Ajax niet naar maandagavond

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft maandagmorgen gereageerd op de geruchten dat de competitiewedstrijd op zondag 23 april tussen Psv en Ajax mogelijk verplaatst zou worden naar maandagavond. Een woordvoerder van de bond liet eerder weten dat een verplaatsing een optie kan zijn (zie eerder bericht) maar de bond laat inmiddels weten dat men geen mogelijkheden ziet om het duel op een ander moment in te plannen.

‘Het is zeker iets om in de toekomst over na te denken want ook wij als KNVB vinden dat Nederlandse clubs internationaal zo goed mogelijk moeten presteren en proberen hier ook rekening mee te houden door de duels laat op de zondagmiddag in te delen. Echter het verzetten van een topwedstrijd verlangt een organisatie van clubs, politie en burgemeesters. Ook voor veel supporters zou een verplaatsing op korte termijn gevolgen kunnen hebben waardoor zij niet aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijd. Mocht er in de toekomst behoefte zijn om clubs die ook Europees spelen op maandag in de competitie te laten uitkomen, dan zijn wij als KNVB bereid daar in mee te denken’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/04/03/knvb-komt-met-verklaring-psv-ajax-niet-naar-maandagavond/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: PSV, AFC Ajax