Haps over Kluivert: “Voor de rest was het niet heel bijzonder”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ridgeciano Haps was gisteren geen gelukkig mens. De 23-jarige linksback van AZ werd enkele keren gedold door Justin Kluivert, de rechtsbuiten van Ajax. Ook vond Haps dat de 2-1 afgekeurd had moeten worden, maar het protest van de AZ-er haalde niets uit bij scheidsrechter Higler.

“De scheidsrechter voelde zich een beetje te groot om met ons te praten. Je kon niet echt communiceren met hem”, zegt Haps tegen FC Update. “Toen zei hij: ‘ga weg, anders geef ik je een tweede gele kaart’. Tja, dan houdt het op”, aldus de voormalige jeugdspeler van Ajax. De eerste gele kaart kreeg Haps vanwege een harde overtreding op Justin Kluivert. De 17-jarige Ajacied gaf een assist bij de 1-0 en verder kreeg het talent de handen op elkaar door enkele mooie individuele acties. “Hij is een goede speler. Een echte Ajax-buitenspeler, met veel snelheid. Hij heeft twee goede acties gehad, maar voor de rest was het niet heel bijzonder, denk ik.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/04/06/haps-over-kluivert-voor-de-rest-was-het-niet-heel-bijzonder/