‘Ajax-tegenstander OGC Nice serieus in gesprek met Sneijder’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het management van Wesley Sneijder praat komende week in Nederland met de clubleiding van OGC Nice over een contract, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Franse tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League zou een eerste bod hebben neergelegd bij het management van Sneijder maar dat zou door Sneijder zijn afgewezen.

De gesprekken gaan naar verwachting aankomende week verder, als Nice ook de return in de voorronde van de Champions League tegen Ajax speelt. Op de achtergrond speelt nog steeds een financieel interessant aanbod van Los Angeles FC dat echter pas voor 2018 geldt.

De interesse van OGC Nice in Wesley Sneijder neemt serieuze vormen aan, zo melden onder meer Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Volgens het laatstgenoemde medium hebben les Aiglons de transfervrije middenvelder al een eerste aanbieding gedaan, die ‘duidelijk nog te laag lag’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/30/ajax-tegenstander-ogc-nice-serieus-in-gesprek-met-sneijder/

Gegevens