Ajax Vrouwen winnen ook tweede duel in Champions League

De Ajax Vrouwen hebben hun tweede wedstrijd in de kwalificatie voor de Women’s Champions League gewonnen en het was Pärnu Jalgpalliklubi  dat uiteindelijk met 2-1 werd verslagen. Payne en Van den Bighelaar wisten al snel de 2-0 op het scorebord te zetten maar vlak voor rust scoorde Pärnu Jalgpalliklubi de aansluitingstreffer. In de tweede helft waren de Ajax Vrouwen oppermachtig maar wisten niet meer te scoren en dat gaf na afloop dan ook zure gezichten bij de dames. Aanstaande maandag moet er nu namelijk gewonnen worden van Standard Luik, want mocht dat duel in een gelijkspel eindigen dan zijn de Belgen poulewinnaar vanwege een beter doelsaldo. Wanneer de Ajax Vrouwen als tweede eindigen in de poule, dan is er een kleine kans om nog door te gaan. Alleen de beste nummer twee mag naar de Champions League.

Bron: Ajax.nl