Oeps! Foutje bij brief overstappers Jonge Schare of Ajax Life

Bron: www.ajaxlife.nl

Sorry, deze clubcard is bij de verkeerde leden bezorgd. © SV Ajax

Sorry! Er is iets fout gegaan. Leden die deze zomer zijn overgegaan van Ajax Kids Club naar Ajax Jonge Schare hebben deze week een brief met clubcard gekregen. Alleen was dat de verkeerde brief. Zij hebben namelijk de brief gekregen voor leden die overgingen van Ajax Jonge Schare naar Ajax Life en andersom.

Dat is natuurlijk niet zo handig en bovendien hebben de nieuwe Jonge Schare-leden ook niet de sjaal gekregen waar ze recht op hebben. Maar we beloven: we gaan het allemaal goed maken!

Onze leden krijgen zo snel mogelijk de goede clubcard thuisgestuurd. De verkeerde clubcard kun je doorknippen en weggooien, die is niet geldig. Wat is zo snel mogelijk? Binnen twee weken heb je de goede clubcard thuis!

Het kan zijn dat de nieuwe Jonge Schare-leden iets langer op hun sjaal moet wachten. Bij een deel van de leden kunnen we die gelijk meesturen. Omdat het grootste deel van onze voorraad per ongeluk naar Ajax Life-leden is gestuurd, moeten er nieuwe sjaals worden geproduceerd. De leden die zijn overgegaan naar Ajax Life hebben mazzel, zij mogen de sjaal houden.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22404

Gegevens

Onderwerpen: Ajax Jonge Schare
Clubs: AFC Ajax