Reiziger: 'Je puzzelt iedere keer'

Michael Reiziger houdt gemengde gevoelens over aan de 2-1 overwinning die Ajax vrijdagavond boekte op Jong FC Utrecht. Hij zag zijn ploeg sterke fases afwisselen met meer slordige fases.

'We zijn heel goed begonnen en komen snel op voorsprong. Daarna wordt het slordig en vinden we niet de vrije mensen op het middenveld', opent Reiziger over een eerste helft met twee gezichten tegenover Ajax TV. 'Dan breng je de tegenstander eigenlijk in de wedstrijd. Niet dat ze op dat moment heel gevaarlijk waren, maar ze konden soms toch wel gevaarlijk uitbreken.'

In de eerste helft zag de trainer zijn elftal slecht beginnen. 'Daarna hebben we de wedstrijd goed onder controle gehad, veel kansen gecreëerd. De vrije man hebben we gezocht en die hebben we ook gevonden. Nog steeds kon het tempo wel ietsje hoger, al helemaal na de 2-1.'