'Ajax mogelijk zonder Ziyech tegen FC Utrecht'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De kans is groot dat Ajax het zondag 5 november in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht moet doen zonder Hakim Ziyech. De middenvelder speelt namelijk op maandag 6 november een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust.

De datum voor de allesbeslissende WK-kwalificatiewedstrijd is opvallend te noemen aangezien in Europa de interlands pas later gespeeld worden. De play-offs in Europa worden gespeeld tussen 9 en 11 november en tussen 12 en 14 november.

In een eerder stadium was er veel onvrede tussen het kamp Ziyech en het kamp bondscoach Hervé Renard. De spelmaker miste daardoor onder meer de Afrika Cup van eerder dit jaar. Inmiddels heeft het tweetal de 'ruzie' bijgelegd en maakt Ziyech weer deel uit van het Marokkaans elftal. Zaterdag speelt Marokko tegen Gabon en door het gelijkspel van Ivoorkust vrijdagavond tegen Mali hebben de Marokkanen plaatsing voor het WK in eigen hand.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107729/ajax-mogelijk-zonder-ziyech-tegen-fc-utrecht

Gegevens

Onderwerpen: Selectie, Doelpunt