Ziyech over uitfluiten door eigen fans: “Dat kun je geen supporrters noemen”

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech heeft er geen goed woord voor over dat hij zondagmiddag regelmatig werd uitgefloten door de eigen Ajax-fans tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. De middenvelder was de kop van Jut van het thuisploeg tijdens de eerste helft. Ajax speelde dramatisch en nadat de Marokkaan voor de czoveelste maal balverlies leed en wederom een actie mislukte, werd hij uitgefloten.

“Supporters die hun eigen spelers uitfluiten kun je geen supporters noemen”, aldus Ziyech desgevraagd in gesprek met de NOS. “Je hoort je ploeg te steunen ondanks dat het wat minder gaat. Vorig jaar was het Bertrand Traoré die altijd uitgefloten werd en dit jaar zoeken ze iemand anders, prima. Het is niet leuk. Maar ik weet wat ik het team kan brengen en ik doe gewoon mijn stinkende mijn best. Ook als ik niet goed in de wedstrijd zit kan ik nog altijd heel gevaarlijk zijn. Ik snap het niet, maar dat moet je aan de supporters vragen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/11/26/ziyech-over-uitfluiten-door-eigen-fans-dat-kun-je-geen-supporrters-noemen/

Gegevens

Onderwerpen: Supporters
Tags: Nieuws
Clubs: Roda JC, AFC Ajax