Familie van Nouri richt stichting op

Bron: www.ajaxshowtime.com

De familie van Abdelhak Nouri gaat een stichting oprichten naar aanleiding van de tragedie rondom de jongeling, weet de Volkskrant. Het gezamenlijke doel van de stichting wordt om valide en invalide mensen met elkaar te laten sporten en spelen.

Oud-burgemeester Eberhard van der Laan, die inmiddels overleden is, had voor zijn overlijden al toegezegd dat hij plaats zou nemen in de Raad van Advies van de stichting. De familie van Nouri hoopt met de stichting het goede karakter van Nouri te betonen.

Het doel van de stichting, om valide en invalide mensen samen te laten sporten, komt niet uit de lucht vallen. De laatste keer dat Nouri met zijn broer, Abderrahim, ging voetballen in Amsterdam nodigde hij twee lichamelijk beperkte jongens uit om mee te doen. 'We hebben ook een gehandicapte oom. Appie bezocht hem het vaakst. Appie was het fundament van onze familie. Hij zorgde voor iedereen', vertelt zijn broer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108897/familie-van-nouri-richt-stichting-op

Gegevens

Spelers: Abdelhak Nouri