Ten Hag: “Utrecht te weinig in de problemen gebracht”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag zag dat zijn ploeg de controle had over de wedstrijd, maar uiteindelijk niet het net wist te vinden. De hoofdtrainer voerde geen wissels door. “Je moet je altijd afvragen: wordt het daar beter van? Ik vond dat ze het goed deden en dat er met de spelers genoeg goals op het veld stonden. Ik heb er geen spijt van. We hadden de controle en kwamen ook steeds dichterbij een goal”, laat hij weten aan FOX Sports.

“Ik had wel het gevoel dat we konden gaan scoren. We waren een aantal keer dichtbij. Uiteindelijk gaat het om de winst en dat hebben we niet gedaan vandaag”, vervolgt Ten Hag, die baalt van de gemiste schietkansen.

“Ik denk dat wij steeds dominanter werden. Maar we hebben Jensen te weinig in de problemen gebracht. De finesse ontbrak in de eindfase. Ik vond de eerste fase niet goed, maar ik vond dat het team het goed oppakte. We stuurde het wat bij vanaf de kant en veranderde onze aanlooplijnen. Toen we het in orde hadden, werden we steeds dominanter. We kregen schietkansen, maar daar hebben we denk ik te weinig uitgehaald.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tenhag-utrecht-problemen-gebracht/

Gegevens