Boca laat Magallán definitief niet vertrekken naar Ajax, vizier nu vol gericht op Blind

Bron: ajaxfanzone.nl

De kogel is eindelijk door de kerk en aan de soap Lisandro Magallán lijkt nu een definitief einde te zijn gekomen. Boca-voorzitter Daniel Angelici heeft namelijk laten weten dat Magallán de komende zes maanden nog actief zal zijn voor de club uit Argentinië. ‘Het voorstel van Ajax was erg goed, maar we hebben de voorkeur gegeven aan het sportieve belang’, vertelt Angelici aan ESPN. 

Magallán werd begin dit jaar al gelinkt aan een overstap naar Ajax en werd in mei medisch gekeurd op de Toekomst maar van een transfer was nog lang geen sprake. Boca wilde eerst een vervanger halen voor Magallán waardoor Ajax een aantal weken moest afwachten. Na het nieuws van Daniel Angelici heeft Marc Overmars definitief de stekker uit de deal getrokken en laten weten dat men nu vol voor Daley Blind gaat die zo spoedig mogelijk de overstap van Manchester United naar Amsterdam moet gaan maken.

Bron: Twitter

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/10/boca-laat-magallan-definitief-niet-vertrekken-naar-ajax-vizier-nu-vol-gericht-op-blind/

Gegevens