Van Persie legt netjes verschil uit tussen 020 en Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Van Persie verdient een plusje op basis van zijn goede reactie. © Pro Shots

Wij zijn druk met Ajax en niet zozeer met Feyenoord... Het kan daardoor gebeuren dat we iets later aanhaken, maar er gebeurde laatst iets opvallends tijdens de Kids Persco van Feyenoord. Robin van Persie legde even netjes het verschil uit tussen 020 en Ajax.

Het principe van de Kids Persco laat zich raden: kinderen krijgen de kans om leuke vragen te stellen en die vragen worden dan netjes door hun helden beantwoord. Iedereen blij, iedereen een leuke dag en mooie herinneringen zijn geboren.

Een klein meisje had ook een vraag bedacht (of ingefluisterd gekregen) voor de Kids Persco van Feyenoord: hebben jullie ook zo’n hekel aan 020? Van Persie grijpt in als Kenneth Vermeer het woord dreigt te krijgen en geeft het best denkbare antwoord.

“Vraag maar aan mij. Ik heb geen hekel aan 020 en ook niet aan Ajax. Dat is niet de manier. Voetbal is een sport voor iedereen en daarin heb je concurrenten, qua ploegen. Ik denk niet dat het goed is om een hekel te hebben aan 020, of aan Ajax,” aldus Van Persie.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24449

Gegevens

Spelers: Kenneth Vermeer
Onderwerpen: Open dag