Ajax Vrouwen starten seizoen met 3-1 zege op PEC Zwolle (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen zijn de competitie goed begonnen door PEC Zwolle op sportpark de Toekomst met 3-1 te verslaan. Nieuwkomer Ellen Jansen wist de Ajax Vrouwen op een comfortabele 2-0 voorsprong te zetten waarna Asbroek wist te scoren voor PEC. Echter voor rust scoorde Van den Bighelaar de 3-1 en aangezien er in de tweede helft weinig meer gebeurde was dit tevens de eindstand. De Ajax Vrouwen kunnen dus met een goed gevoel op naar woensdag als Sparta Praag de eerste opponent is in de UEFA Womens Champions League.

Opstelling Ajax Vrouwen: Ubachs, Van der Most, De Sanders, Roddik (83. Van der Linden), Van Es, Zeeman, E.Bakker (75. L.Bakker), Munsterman, Salmi (83. Lewerissa), Jansen, Van den Bighelaar