Ajax Vrouwen verslaan Sparta Praag in Champions League: 2-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond met 2-0 gewonnen van Sparta Praag en hebben zich een goede uitgangspositie verschaft voor het bereiken van de laatste 16 van de UEFA Women’s Champions League. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques aanwezig voor weer enkele fraaie foto’s.

In de eerste helft kwamen de Ajax Vrouwen goed weg nadat Stašková de lat raakte en de scheidsrechter de bal niet op de stip legde na een overtreding van Ubachs. In de tweede helft kwam Ajax op 1-0 door een doelpunt van Salmi en schoot Zeeman een vrije trap feilloos binnen. In de slotfase was Ajax dichtbij een nóg betere uitgangspositie, maar Jansen mikte centimeters naast. Ook een slotoffensief van de bezoekers leverde geen goals meer op. Over twee weken is de return in Praag.

Opstelling Ajax Vrouwen: Ubachs; Van der Most, De Sanders, Røddik (71. Van der Linden), Van Es; Schenkel (61. Bakker), Zeeman, Salmi; Verhoeve, Jansen, Lewerissa (87. Akkerman)