El Mundo Deportivo: ‘Ajax en Manchester City akkoord over transfer van 70 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

In navolging van enkele Engelse media bevestigt nu ook El Mundo Deportivo dat er serieuze onderhandelingen plaatsvinden rondom de transfer van Frenkie de Jong. Manchester City zou inmiddels een bod van 70 miljoen hebben neergelegd op het bureau van Marc Overmars en dat is volgens El Mundo Deportivo genoeg om De Jong los te weken bij Ajax.

Directeur Marc Overmars zei gisteren nog dat De Jong, net als Matthijs de Ligt, in januari zeker nog niet zal vertrekken maar dat beide spelers komende zomer onhoudbaar zijn voor Ajax. El Mundo Deportivo weet inmiddels te melden dat Ajax en Manchester City het in grote lijnen eens zijn over de transfer en dat De Jong het seizoen op huurbasis afmaakt in Amsterdam. Toch denkt het Spaanse medium dat Barcelona ook nog kans maakt op De Jong omdat de speler zelf een voorkeur heeft uitgesproken voor de Spaanse club. En in het Camp Nou wordt nog steeds beweerd dat De Jong , met een contract tot 2022, geen haast heeft om Amsterdam te verlaten en als hij dat doet is het om naar Barcelona te gaan.

Wordt ongetwijfeld vervolgd………

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/11/02/el-mundo-deportivo-ajax-en-manchester-city-akkoord-over-transfer-van-70-miljoen/