Ajax Vrouwen verliezen in slotfase van FC Twente Vrouwen: 1-2 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen lijken het even helemaal kwijt en hebben vrijdagavond de eerste thuisnederlaag geleden tegen de vrouwen van FC Twente. Het elftal van trainer Nihom had in de eerste helft weinig in te brengen en vlak voor rust kwam FC Twente op 0-1. In de tweede helft waren de Ajax Vrouwen de betere partij en via Lewerissa viel uiteindelijk ook de gelijkmaker. De wedstrijd leek dan ook af te stevenen op een gelijkspel maar in de slotfase wisten de FC Twente Vrouwen alsnog te scoren waardoor het eerste puntenverlies op eigen veld een feit was. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Akkerman, Van Es, Verhoeve; Munsterman, Van der Linden (52. Doorn), L. Bakker (52. Van den Bighelaar); Lewerissa, E. Bakker, Jansen

Bron: Ajax.nl