‘Frenkie wil naar PSG, Ajax wil 75 miljoen euro en PSG is bereid dat te betalen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Zaakwaarnemer Ali Dursun ontkent dat er al een akkoord is tussen Ajax en Paris Saint-Germain zoals De Telegraaf vrijdagochtend wist te melden. De overgang van de middenvelder van Ajax naar PSG zou voor ongeveer 75 miljoen euro worden voltrokken, maar het is volgens zaakwaarnemer Ali Dursun nog allerminst zeker dat de deal beklonken wordt.

“Er is nog geen transfer. Het is niet rond”, aldus Dursun tegenover de NOS. “Frenkie blijft gegarandeerd tot de zomer bij Ajax. Ik kan er verder niets over zeggen.” De Jong zelf herhaalt de woorden van zijn zaakwaarnemer als hij vrijdag richting het trainingsveld loopt, aldus de NOS . De jongeling geeft aan dat hij het niet zou kunnen maken om nu al een beslissing te nemen.

Ook Directeur spelersbeleid Marc Overmars wilde nog niet spreken van een akkoord. “Dat is het gebruikelijke verhaal. Zolang niet alles op papier staat, moeten mensen een slag om de arm houden. Er moeten nog een paar details besproken worden, dus daar zou het op mis kunnen lopen. Maar Frenkie wil naar PSG, Ajax wil 75 miljoen euro en PSG is bereid dat te betalen”, aldus Mike Verweij van De Telegraaf.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/12/07/frenkie-wil-naar-psg-ajax-wil-75-miljoen-euro-en-psg-is-bereid-dat-te-betalen/