[Update] 'Boca accepteert bod Ajax op Magallán'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft naar verluidt een bod van negen miljoen euro uitgebracht op Lisandro Magallán. Dit meldt César Luis Merlo, een Argentijnse journalist. 

De scribent meldt dat een aantal dagen voorafgaand aan de finale van de Copa Libertadores tussen Boca Juniors en River Plate (1-2) Ajax een nieuw bod heeft uitgebracht. Het bedrag dat de Amsterdammers voor de Argentijnse stopper willen betalen ligt rond de negen miljoen euro. Volgens het Algemeen Dagblad ligt de prijs één miljoen euro hoger, en wil Ajax liefst tien miljoen betalen. 

Ajax kan spoedig een antwoord verwachten, want de verwachting was dat Boca Juniors na de prestigieuze finale zou reageren op het voorstel. De finale is gespeeld, dus het is wachten op meer nieuws. Feit is wel dat Magallán een overstap naar Ajax ziet zitten. Afgelopen zomer werd hij al medisch gekeurd, maar ging op het eind de deal alsnog niet door. Dit kwam mede door de komst van Daley Blind. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117779/update-boca-accepteert-bod-ajax-op-magallan

Gegevens