Jong Ajax en FC Dordrecht houden elkaar in evenwicht:3-3

Jong Ajax heeft vandaag helaas geen drie punten mee naar huis genomen door gelijk te spelen tegen FC Dordrecht. Lassina Traoré stond na zijn debuut van vorige week nu niet in de basis. Winst was gezien de geschiedenis wel verwacht want de laatste zes jaar wist Dordrecht niet te winnen van Jong Ajax.

Al in de zesde minuut kwam Jong Ajax op voorsprong door een doelpunt van Danilo Pereira da Silva met een assist van Gravenberch maar dat lieten de gastheren niet op zich zitten want acht minuten later werd de gelijkmaker door Cijntje gescoord. Ryan Gravenberch was gul met de assists want met 20 minuten op de klok bediende hij Kühn die de 1-2 binnen werkte. Nog géén minuut later maakte Danilo zijn tweede van de avond 1-3! In de tweede helft werden Noa Lang en Jurgen Ekkelenkamp gewisseld voor respectievelijk  Lassina Traoré en Che Nunnely. Simon Power van FC Dordrecht wist er in de 66ste minuut weer een wedstrijd van te maken met de 2-3 en met nog elf minuten te gaan maakte Jari Schuurman de gelijkmaker. Helaas wist Jong Ajax niet meer te scoren in het Riwal Hoogwerkers Stadion zodat de Amsterdammers op de achtste plaats blijven steken.