Ajax O19 en O17 winnen ruim van Vitesse

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 30 maart. Ajax O17 won op Sportpark de Toekomst met 4-0 van Vitesse O17. Ook Ajax O16 en Ajax O19 speelden tegen Vitesse en boekten wisselende resultaten. Ajax O15 was vrij.

FT | Ajax O17 - Vitesse O17 (4-0)

Ajax heeft op Sportpark de Toekomst zonder al te veel moeite weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Vitesse. In de eerste helft was het qua stand nog lange tijd spannend, maar nadat de Amsterdammers vrijwel direct na rust op 2-0 kwamen, werd het een simpele zege voor Ajax O17: 4-0.

De eerste kansen in de wedstrijd waren voor Ajax O17. Zo waagde Julius Dirksen een poging met een afstandsschot, terwijl Raphaël Sarfo - na een subtiel balletje van Ian Beelen - te gehaast naast schoot. Even later was ook Jaymillio Pinas dichtbij een treffer, maar wist hij de keeper van Vitesse niet te verschalken. Na zo'n 23 minuten spelen wist Youri Regeer na goed combinatiewerk Ajax O17 op 1-0 te zetten.