Klopp maakt diepe buiging voor Ajax: ‘Meest getalenteerde ploeg in de CL’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De hele wereld voelde met Ajax mee, toen de ploeg de Champions League-droom woensdagavond op de meest pijnlijke manier uit elkaar zag spatten. Jürgen Klopp zegt ‘blown away’ te zijn door de comeback van de Spurs, maar denkt dat de Champions League het meest getalenteerde team van het toernooi verloor.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd Liverpool – Wolverhampton zei de Duitse manager van The Reds: Het was briljant. Mijn felicitaties aan Poch en Spurs. Ongelooflijk”, waarna hij zijn complimenten maakte aan de Amsterdammers. “Om eerlijk te zijn: wat Ajax de hele Champions League-campagne heeft gepresteerd is gewoon bizar, ongelooflijk. De teams die nu de finale hebben bereikt, hebben de meeste moed getoond. Maar de meest getalenteerde ploeg ligt eruit.”

“Daar lopen zó veel wonderful players ronr”, vervolgt de Duitse trainer. “Ze hebben een hoge prijs betaald voor de intensiteit van de wedstrijd en de goede beslissingen van Mauricio (Pochettino, red.) in de rust. Het inbrengen van Fernando Llorente was meesterlijk.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/klopp-maakt-diepe-buiging-voor-ajax/

Gegevens

Onderwerpen: Champions League, Trainer
Tags: Nieuws