Ajax tegen APOEL of Qarabag in play-offs CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax moet het tweeluik met PAOK Saloniki nog zien te overleven, maar de mogelijke tegenstander voor de play-offs van de Champions League is wel al bekend: APOEL Nicosia of Qarabag FK.

De Amsterdammers zullen - wanneer de play-offs gehaald worden - de heenwedstrijd opnieuw eerst uit spelen. De return volgt dan een week later in de Johan Cruijff Arena. De speeldata voor deze ronde zijn 20/21 augustus en 27/28 augustus.

Ajax moet eerst nog zien af te rekenen met PAOK Saloniki. Het elftal van trainer Erik ten Hag speelt dinsdagavond in Griekenland de heenwedstrijd, terwijl volgende week dinsdag de return in Amsterdam op het programma staat. Mocht Ajax het tweeluik met PAOK Saloniki verliezen, is de club veroordeeld tot het spelen van play-offs voor de Europa League. De loting hiervan volgt maandagmiddag.

Volledige loting (champions path):

Dinamo Zagreb / Ferencvaros - NK Maribor / Rosenborg BKCFR Cluj / Celtic - Slavia PraagYoung Boys - Rode Ster / FC KopenhagenAPOEL Nicosia / Qarabag FK - PAOK Saloniki / Ajax

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124570/ajax-tegen-apoel-of-qarabag-in-play-offs-cl