Ajax herpakt zich en speelt gelijk tegen PAOK

Ajax heeft dinsdagavond gelijkgespeeld op bezoek bij PAOK Saloniki. Een slordig Ajax kwam op voorsprong in Griekenland, maar ging de rust in met een 2-1 achterstand. Het was uiteindelijk invaller Klaas-Jan Huntelaar die de Amsterdamse hoop terugbracht.

Het eerste gedeelte van de wedstrijd was in het voordeel van Ajax, maar nog zonder enige kansen te creëren. PAOK Saloniki hanteerde veel de lange bal, terwijl de Amsterdammers geduldig in de opbouw speelden. Het geduld werd uiteindelijk in de tiende minuut al beloond. Hakim Ziyech slingerde een vrije trap vanaf rechts voor het doel, maar de bal viel in één keer in het doel.