Duitse media vlakken Ziyech als ‘toptarget’ af; Ook Perisic, Bergwijn en Ribéry genoemd

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu de komst van Leroy Sané van de baan lijkt door een ernstige kruisbandblessure, zoekt Bayern München verder naar een nieuwe buitenspeler. Eerder vandaag werd nog gemeld dat Bayern nu vol gaat voor Hakim Ziyech. Maar de kampioen van Duitsland heeft meerdere ijzers in het vuur, blijkt nu. Volgens Sky Italia zijn er al serieuze gesprekken met Internazionale over de komst van Ivan Perisic, die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ‘geen indruk’ maakte op trainer Antonio Conte. Vanuit Duitsland klinken vrijdagochtend ook andere geluiden. Timo Werner van RB Leipzig behoort, naast Ziyech tot de ‘belangrijkste kandidaten’ evenals Steven Bergwijn van PSV.

Volgens eerdere berichten stond Ziyech ‘slechts’ op de ‘C-lijst’ Bij Bayern. De kandidaten van de A-lijst waren Sané en Callum Hudson-Odoi, maar laatstgenoemde heeft zijn contract bij Chelsea verlengd. Op de B-lijst stonden Ousmane Dembélé van Barcelona en Brais Méndez van Celta de Vigo, zo klonk het.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/09/duitse-media-vlakken-ziyech-als-toptarget-af-ook-perisic-bergwijn-en-ribery-genoemd/