Gametalk Sparta – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Sparta op het programma. De promovendus doet het opvallend goed en staat na vier wedstrijden op een derde plaats. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen  voor degene die de juiste eindstand via ons Twitteraccount weet te voorspellen. Sparta – Ajax begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Ten Hag mist alleen Van de BeekAjax is relatief ongeschonden uit het duel in de play-offs in de Champions League met APOEL Nicosia gekomen, alleen kan Erik ten Hag geen beroep doen op Donny van de Beek die met een spierblessure in zijn bovenbeen voorlopig aan de kant staat. ‘Verder is iedereen inzetbaar. Er zijn links en rechts wel wat klachten, maar ik denk niet dat dat tot problemen leidt’, aldus Ten Hag afgelopen vrijdag op de persconferentie.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/31/gametalk-sparta-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/