Tadic: “Pas na de 0-1 meer rust in ons eigen spel”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zondag met 4-1 op Het Kasteel. Sparta Rotterdam begon beter aan de wedstrijd. Volgens Dusan Tadic lukte het de Amsterdammers pas na de eerste goal om het eigen spel te spelen. “Het begin was moeilijk. Sparta was beter dan ons en kreeg wat meer kansjes. We begonnen niet goed vandaag. We waren niet sterk in onze duels. We moeten er altijd klaar voor zijn, ook voor dit soort wedstrijden. Na de 0-1 was er meer rust in ons spel en speelden we beter onze eigen wedstrijd. Maar we moeten er vanaf minuut één klaar en gefocust voor zijn”, laat hij weten aan FOX Sports.

“Het is altijd moeilijk na een Europese wedstrijd”, vervolgt hij. “Mentaal speelt dat vooral mee. Sparta speelt in een mooi stadion, maar het kunstgras is wel lastig en zwaar. Daar moet je soms even aan wennen en jezelf er op aanpassen. Misschien misten we de concentratie en scherpte daardoor in het begin.”

Ajax speelde opnieuw met Edson Álvarez en Lisandro Martínez op het middenveld. “Edson en Licha hebben veel kwaliteit. We moeten kijken wat het beste loopt daar. De laatste wedstrijden staat het verdedigend beter, maar natuurlijk kan er ook nog veel beter.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tadic-pas-na-de-0-1-meer-rust-in-ons-eigen-spel/

Gegevens