Jong Ajax heeft aan een uur genoeg tegen FC Den Bosch

Jong Ajax heeft vrijdagavond een overtuigend resultaat neer weten te zetten tegen FC Den Bosch. De Amsterdammers kwamen al snel op een voorsprong tegen de Brabanders, waarna het scoren in de eerste helft én na rust verder ging. Aan een uur had de ploeg genoeg om de opponent de genadeslag te geven.

De wedstrijd begon zeer overtuigend voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. Binnen vijf minuten wisten de beloften de openingstreffer al te maken. Jurgen Ekkelenkamp was het eindstation na een combinatie tussen Lassina Traoré en Nicolas Kühn, en wist af te werken. Even hierna moest Kjell Scherpen ingrijpen aan de andere kant van het veld, maar daarna was het alweer aan de Amsterdammers. Kühn ging een dribbel aan op de achterlijn, passeerde een aantal opponenten en prikte raak achter de doelman: 2-0.