Jong Ajax deelt punten na kansrijke tweede helft

Jong Ajax heeft maandagavond in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Helmond Sport. Na een achterstand was het Jurgen Ekkelenkamp die zijn ploeg in de tweede helft op gelijke hoogte bracht.

De eerste tien minuten waren duidelijk voor Jong Ajax, dat het spel bepaalde zonder echt kansen te creƫren. Desondanks was het Helmond Sport dat na een kwartier met de voorsprong aan de haal ging. Na een razendsnelle counter wist Dominik Kotarski een inzet van Gavin Werkhoven net niet uit het doel te houden. De ploeg van Mitchell van der Gaag mocht van geluk spreken dat Liam van Gelderen enkele minuten later met een uitstekend blok een tweede Helmondse treffer voorkwam, waardoor een grotere achterstand uitbleef.