Jong Ajax sluit 2019 af met overwinning

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft, dankzij doelpunten van Brobbey en Ünüvar, in eigen huis eenvoudig gewonnen van Top Oss. De Amsterdamse beloften legden niet de meest spectaculaire wedstrijd op de mat, maar de overwinning was zeker niet onverdiend. 

Jurgen Ekkelenkamp kreeg voor aanvang van de wedstrijd een bronzen schild voor talent van de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie. De middenvelder, die al op elf doelpunten in de competitie staat, speelde zelf niet mee. Hij zag vanaf de zijkant zijn teamgenoten de eerste helft domineren. Dit resulteerde vooral in kansen voor spits Brian Brobbey. Na ruim een half uur creëerde hij zelf zijn eerste kans, maar kon doelman Ronald Koeman nog redding brengen. De tweede kans voor de spits kwam na een uitstekende voorzet van Kühn, maar Brobbey kopte over.

Drie keer is scheepsrechtDrie keer was vanavond scheepsrecht voor de spits, want zijn derde kans was wel raak. De spits omspeelde doelman Koeman en schoof vervolgens in een leeg doel binnen. Kühn kreeg door het rustige afmaken van de spits alsnog de assist op zijn naam .

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/jong-ajax-sluit-2019-af-met-overwinning/

Gegevens