Ten Hag: 'Zoals je de wedstrijd eindigt, moet je beginnen'

Erik ten Hag is teleurgesteld over het spel van Ajax aan de bal tegen FC Groningen. De Amsterdammers hadden daarmee geen antwoord op het felle spel van de tegenstander, terwijl dat na de wissels in de tweede helft een stuk beter verliep. De trainer had dan ook graag gezien dat de intenties van de tweede helft al voor rust zichtbaar zouden zijn.

‘We komen ongelukkig op achterstand en dan loop je achter de feiten aan. Dat geldt ook voor de 2-0, dat is ook een ongelukkig moment', begint Ten Hag zijn verhaal tegenover FOX Sports. 'Daarbij moet ik wel zeggen dat we in de eerste helft veel te weinig brengen. Dat was gewoon niet goed. Het baltempo was veel te laag en als je dan in de duels ook nog eens niet thuis geeft, dan krijg je dit.’