'Ajax is de enige die recht heeft op dat ticket'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Normaal blikken we bij de podcast Branie van Het Parool en Ajax Showtime vooruit op grote wedstrijden, maar vanwege de coronacrisis ligt het voetbal voorlopig nog wel even stil. Misschien wordt er zelfs helemaal niet meer doorgespeeld in de Eredivisie. Reden om dus toch de zevende aflevering op te nemen. Ditmaal met Ronald Ockhuysen, Jaap de Groot en Finn Dekker. 

Marc Overmars nam namens Ajax het voortouw door de KNVB te adviseren om het restant van de competitie te schrappen. De boodschap an sich was volgens velen uitstekend, maar sprak Overmars niet voor zijn beurt? Verder spreken de drie heren over de situatie rondom Abdelhak Nouri. Hoe kan het toch zijn dat er nog geen oplossing is gevonden? Tot slot kijken de mannen naar de transfercarrousel. Blijft de selectie dan toch voor het overgrote deel intact? En is dat iets goeds of kleven daar ook nadelen aan? 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130555/ajax-is-de-enige-die-recht-heeft-op-dat-ticket

Gegevens

Onderwerpen: Eredivisie, KNVB, Selectie
Clubs: AFC Ajax