UEFA draait bij: 'Scenario's voor speciale situaties'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De UEFA is nog altijd voornemens om de Europese clubcompetities af te maken, maar is bereid te luisteren naar uitzonderingssituaties. Dat meldt de bond op haar eigen website. De UEFA geeft met deze beslissing bonden en competities meer ruimte mocht het huidige  seizoen niet afgemaakt kunnen worden.

'Er is streng geadviseerd om de competities en bekerwedstrijden af te maken, maar voor speciale situaties zijn scenario's ontwikkeld', valt te lezen op de website van de UEFA. De Europese voetbalbond ziet nog altijd het liefst dat de competities wel afgerond worden, maar is bereid mee te denken mocht dit echt niet mogelijk zijn.

Eerder dreigde UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin nog dat clubs, uit competities die weigeren verder te spelen, uitgesloten worden van Europees voetbal. Met het statement van dinsdagmiddag lijkt de bond van dat idee te zijn afgestapt. Hoewel het uitspelen van het seizoen nog steeds geprefereerd wordt, is de UEFA nu bereid een luisterend oor te bieden richting competities waar dit niet bij mogelijk is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131029/uefa-draait-bij-scenarios-voor-speciale-situaties

Gegevens

Onderwerpen: UEFA