Gravenberch en Ajax zijn er nog niet uit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het contract van Ryan Gravenberch loopt volgende zomer af. Dat betekent dat het tijd is voor gesprekken over een contractverlenging. Ajax zou de middenvelder graag een nieuw contract aanbieden. Bovendien mag dat een langdurig contract zijn, aangezien Gravenberch binnenkort 18 wordt.

Maar de gesprekken tussen zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en Ajax hebben tot nu toe geen resultaat opgeleverd, zo meldt Voetbal International. Gravenberch zou wel bij Ajax willen blijven, maar alleen als de club een duidelijk plan met hem heeft. Dit seizoen zat hij al dicht tegen de basis aan en speelde hij 9 duels in Ajax 1. Een definitieve doorbraak lijkt dan ook niet ver weg.

Echter zijn er voor Gravenberch al jaren kapers op de kust: meerdere grote Europese clubs willen hem inlijven. De verwachting is echter dat Ajax en kamp Gravenberch de gesprekken de komende periode zullen hervatten.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/gravenberch-en-ajax-zijn-er-nog-niet-uit/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gravenberch-en-ajax-zijn-er-nog-niet-uit

Gegevens

Onderwerpen: Zaakwaarnemer
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Zaakwaarnemers: Mino Raiola