Supporters zien wedstrijd op zondagavond 20.00 uur niet zitten

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisieclubs willen dat zondagavond 20.00 uur als vast speelmoment wordt opgenomen in het competitieprogramma, en dat valt goed verkeerd bij veel supporters, zo weet Supporterscollectief Nederland te melden nadat zij een enquête hebben gehouden onder de supporters.

Van de bijna 8000 mensen die de enquête hebben ingevuld, vindt tachtig procent het tijdstip van 20:00 uur een zeer slecht tijdstip. De populairste tijdstippen voor voetbalwedstrijden onder supporters zijn zaterdagavond 19.45 en zondagmiddag 14.30 uur. ‘Het is minachting van de supporters, die in de crisis massaal hun seizoenkaart verlengden’, zei het Supporterscollectief, waar supporters van vrijwel alle profclubs bij zijn aangesloten, vorige week al. ‘Wij zijn overspoeld met boze reacties van supporters. We zijn tot op heden ook niet betrokken bij deze plannen. De supporters die de clubs onvoorwaardelijk steunen, dreigen nu stank voor dank te krijgen’. De enquête werd het vaakst ingevuld door supporters van Ajax, gevolgd door AZ, Feyenoord en FC Groningen.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/06/22/supporters-zien-wedstrijd-op-zondagavond-20-00-uur-niet-zitten/

Gegevens