Keuze voor anderen in RVC Eredivisie voor Geelen prima

Bron: www.ajaxshowtime.com

Menno Geelen is niet verslagen in de strijd om een plaats in de Raad van Commissarissen van de Eredivisie. De commercieel directeur van Ajax is na aanmeldingen van andere directeuren opzij gestapt en kan dan ook prima leven met de keuze voor Toon Gerbrands en Robert Eenhoorn. 

Geelen zat zelf totaal niet te wachten op de positie, maar werd door meerdere clubs en vooral de Eredivisie benaderd met het oog op verjonging van de RvC en het verder commercialiseren van het internationale merk van de competitie. Edwin van der Sar vond, net als andere clubs, daarvoor collega Geelen geschikt, aangezien hij bij Ajax ook de commercie succesvol aanstuurt. Van der Sar had daarom Geelen voorgedragen. Geelen stond er wel voor open om Eredivisie commercieel te ondersteunen indien gevraagd. 

Uiteindelijk wilden directeuren Gerbrands (PSV) en Eenhoorn (AZ) het echter toch zelf doen. Daarop heeft Geelen aangegeven dat het voor hem absoluut geen must was, hij alleen maar beschikbaar was omdat het gevraagd was.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135970/keuze-voor-anderen-in-rvc-eredivisie-voor-geelen-prima

Gegevens