Honkbal World Series 2013: Red Sox verpulveren Cardinals in eerste wedstrijd

Bron: www.nieuwslog.nl

De Boston Red Sox hebben tijdens de eerste wedstrijd om de World Series honkbal de St. Louis Cardinals verpulverd. Het team waar de Nederlander Xander Bogaerts voor uit komt won thuis met 8-1, een grote uitslag in het honkbal.

De World Series is een serie honkbal wedstrijden die gespeeld wordt volgens het “best of 7″ principe, waardoor er dus nog meerdere wedstrijden tussen de Red Sox en de Cardinals op het programma staan. De tweede wedstrijd wordt vannacht –van donderdag op vrijdag– al weer gespeeld om 2:00.

De Nederlander Xander Bogaerts speelt dit seizoen voor het eerst in de Major League, en speelde gister dus zijn eerste World Series wedstrijd. Met zijn 21-jaar is Bogaerts de jongste speler ooit die door de Red Sox tijdens een World Series is opgesteld. Desondanks speelt Bogaerts wel alsof hij een routine is. Met een opoffering vangbal maakte Bogaerts een zeer belangrijke actie, hij ging zelf dan wel uit, maar door zijn actie kon er wel een run gescoord worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234928-honkbal-world-series-2013-red-sox-verpulveren-cardinals-eerste-wedstrijd/

Gegevens

Onderwerpen: Gokken
Tags: Unibet