WK kwalificatie: Portugal-Zweden wordt het Cristiano Ronaldo of Zlatan Ibrahimovic

Bron: www.nieuwslog.nl

Vrijdag 15 november wordt de eerste wedstrijd gespeeld in de WK kwalificatie playoffs tussen Portugal en Zweden. Het is de wedstrijd tussen Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic. Eén van de twee supersterren zullen we niet terug zien op het WK in Brazilië, er staat dus tijdens de WK playoffs veel op het spel voor de twee super ego’s. Dinsdag wordt de return gespeeld en dan weten we we wie van de twee door zal gaan naar het WK.

Oranje heeft slechte herinneringen aan Portugal op een eindtoernooi, omdat Portugal zowel op het EK2004 als het WK2006 werd uitgeschakeld door Portugal, en ook tijdens het EK2012 verloor Nederland van Portugal dus veel Nederlanders zien de Portugezen graag verliezen. Maar volgens de odds van bookmaker Betsson zal het elftal van Portugal de wedstrijd makkelijk gaan winnen. Een overwinning van Portugal staat genoteerd op 1.63 en een gelijkspel op 3.75. Een overwinning van Zweden lijkt er volgens Betsson er niet in te zitten, dit staat namelijk genoteerd op 5.65.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235192-wk-kwalificatie-portugal-zweden-wordt-het-cristiano-ronaldo-zlatan-ibrahimovic/

Gegevens

Tags: Voetbal